image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Verkocht

Gerenoveerde woning met bouwgrond

We bevinden ons in de Oplintersestraat, tussen de velden in Wommersom, een deelgemeente van Linter. Ter hoogte van nummer 77 treffen we deze volledig gerenoveerde woning.

Naast het huis bevindt zich een bouwgrond geschikt voor half open bebouwing. De nieuwe eigenaar zal hier kunnen genieten van een zeer goed geïsoleerde woning met 220m² aan bewoonbare oppervlakte op een prachtig perceel van 19 are 37 centiare.

We komen de woning binnen via de mooie inkomhal, deze is zeer praktisch ingericht met aan de linkerzijde een ruime berging/vestiaire en aan de rechterzijde een aparte wc en een bureau-ruimte. Via de mooie glazen deur hebben we toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en staat in verbinding met de open keuken. Door de grote ramen heb je een mooi zicht naar de tuin. Verder is er op het gelijkvloers nog een zeer ruime wasplaats/berging.

Op de eerste verdieping zijn er 2 mooie slaapkamers, een aparte badkamer met ligbad, dubbele lavabo en wc. Ook vinden we hier een prachtige master bedroom. Deze is voorzien van een ruime dressing en een eigen badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en wc.

Op de tweede verdieping werd de zolder volledig afgewerkt, deze kan mits het plaatsen van een deur worden gebruikt als vierde slaapkamer.

Troeven:
• 4 slaapkamers
• 2 badkamers
• 220 m² bewoonbare oppervlakte
• Volledig gerenoveerd
• Energiezuinig, EPC = 116 kWh/m²
• Prachtig perceel van 19 are 37 centiare
• Bouwgrond geschikt voor HOB

Benieuwd om deze prachtige woonst samen met één van onze collega’s te ontdekken? Maak snel een afspraak via 0495 22 81 95 / info@jrconsulting.be .
General
Type
Huis
Huis
Overstromingsgebied
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Bestemming terrein
Woongebied met landelijk karakter
Bewoonbare opervlakte
220m2
Grondoppervlakte
1937m2
Locatie
Linter
Voorzieningen
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Parking
1
Tuin
Energie
Energy class
epcB
Energy value
116kWh/m2
Verwarmingstype
Gas cv

Adres

Oplinterstraat 77
3350 Linter
Bedrooms4
Slaapkamers
Habitable surface area220m2
Bewoonbare opp.
Ground surface area1937m2
Grondopp.
EPC116kWh/m2
EPC
Menu