Pexels pixabay 327540
Pexels pixabay 327540

Wat is de waarde van mijn huis?

Een huis verkopen doet u waarschijnlijk niet elke dag.

Wij bij JRC doen dat wel! Dagelijks begeleiden wij mensen tijdens een van de belangrijkste stappen in hun leven, namelijk bij de aankoop of verkoop van hun woning. Ons ultieme doel = een mooie toekomst voor beide partijen. Om dit te realiseren is een goede verkoopstrategie van groot belang.

#1Kennismaking + schatting

Icon

Graag leren we u en uw woning beter kennen doormiddel van een kennismakingsgesprek. Na het verkrijgen van alle nodige informatie maken we een correcte waardebepaling op. Deze overlopen we samen met u en toetsen we graag af met uw verwachtingen.

#2Let's go

Icon

Gunt u ons de opdracht tot verkoop? Een goede keuze! Bij JRC staan al onze medewerkers 7/7 voor u klaar. Uw dossier wordt meteen in de administratieve molen verwerkt. Een vlotte verkoop tegen de beste prijs is onze missie.

#3Aantrekkelijk op de markt zetten van uw eigendom

Icon

Een eerste indruk is ontzettend belangrijk! Het nemen van sfeervolle en professionele foto’s , het neerschrijven van een duidelijke beschrijving en het inzetten van de juiste kanalen bezorgen ons een groot bereik aan kandidaat-kopers en een meerwaarde voor de verkoop.

#4Verkoopproces

Icon

De makelaar in kwestie organiseert de bezichtigingen met kandidaat-kopers, houdt u persoonlijk op de hoogte van het verloop, de biedingen en verzorgt de onderhandelingen. Een persoonlijke aanpak, transparantie en deskundigheid zijn waarden waar wij veel belang aan hechten.

#5Verkoopovereenkomst / compromis

Icon

Na het vinden van een geschikte koper, zorgt ons team voor een juridisch waterdichte overeenkomst. Alles gebeurt transparant en in samenwerking met uw notaris. Na de goedkeuring van de notaris kan de compromis ondertekend worden en kan er al een eerste keer gevierd worden met bubbels.

#6Notariële akte

Icon

JRC begeleidt u tot aan het verlijden van de notariële akte. Ook bij het overzetten van de meterstanden van gas, water en elektriciteit, zonnepanelen zullen wij u steeds verder helpen. Zelfs na het verlijden van de akte bent u steeds welkom voor vragen, advies of een koffietje 😊.

Menu