Villa op 11a 40ca in het landelijke Wommersom Te koop

Prijs

€ 465.000

Adres

Sint-Kwintensstraat 24

3350 Linter

Deze charmante villa vinden we terug in de Sint-Kwintensstraat in het landelijke Wommersom, een deelgemeente van Linter dat gekend staat voor zijn mooie fiets- en wandelroutes.

De woning werd in 1976 gebouwd met kwalitatieve en duurzame materialen, dit valt ook al meteen op wanneer we de imposante inkomhal betreden. Via de deur aan onze linkerzijde hebben we toegang tot de woonkamer. Hier overheerst een warm en gezellig gevoel, de vele raampartijen zorgen voor natuurlijk licht en de open haard maakt het plaatje compleet. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht en toegang naar het terras en de tuin. Aan onze rechterzijde bevindt zich de ruime keuken, ook van hieruit heb je een mooi uitzicht naar de tuin. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een inpandige garage en een berging / wasplaats.

Op de eerste verdieping blijft het ruime gevoel van de woning behouden. We ontdekken hier 4 grote slaapkamers waarvan 1 met een knappe ruimte om een dressing van te maken. De badkamer is uitgerust met een bad, wc en lavabo.

De nieuwe eigenaar zal naast al deze charmes kunnen genieten van 238m² aan netto bewoonbare oppervlakte op een knap perceel van 11a 40ca. Goed om te weten is dat u niet langer de wagen zal moeten nemen voor uw brood en pistolets, daar de plaatselijke bakker op de hoek van het straat gelegen is.

Ben jij op zoek naar een landelijk gelegen villa met karakter, 4 slaapkamers op een mooi perceel? Mis deze kans dan niet en maak snel een afspraak voor een persoonlijke rondleiding via 0495 22 81 95 / info@jrconsulting.be
Algemeen
Bestemming terreinWoongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebiedniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bewoonbare oppervlakte238m²
Grondoppervlakte1140m²
Type:Huis
Locatie:Linter
Kadastraal inkomen:€ 1.236
Bouwjaar:1976
Voorzieningen
Slaapkamers:4
Badkamers:1
Garages:1
Parking:1
Tuin:
Energie
Energieklasse:
EPC:476 kWh/m²
Verwarmingstype:stookolie cv

Heeft u een vraag?

Stuur ons dan een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact