Nieuwbouw penthouse op het Gemeenteplein te Hoegaarden Te koop

Dit kleinschalig project, met hoogstaande architectuur, bevindt zich pal in het centrum van Hoegaarden en biedt u unieke open zichten op het gemeentehuis, de Sint-Gorgoniuskerk, de kiosk,…

Het gebouw bestaat uit één zeer ruim hoekappartement op het eerste verdiep (2 of 3 slaapkamers) met overdekt terras dat uitgeeft op het Gemeenteplein en een extra zuidwest-georienteerd leefterras achteraan.

Op het tweede verdiep bevindt zich één uniek hoekappartement (3 slaapkamers) met terras aan het Gemeenteplein en een duplexniveau op het derde verdiep waar het riant dakterras een volledig open zicht op de omgeving biedt.

De appartementen kunnen elk beschikken over een afgesloten ruime garagebox op het gelijkvloers – waar zich ook een handelsruimte bevindt. Een lift zorgt voor een vlotte rechtstreekse verbinding van het gelijkvloers naar elk appartement.

Een warmtepomp op privatieve zonnepanelen zorgt voor een comfortabele vloerverwarming; koeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Deze knappe realisatie wordt voorzien van een kwalitatieve afwerking en geeft u de mogelijkheid tot ruime persoonlijke keuze van vloeren, keuken, deuren, sanitair.

Mogelijkheid tot aankoop grote garagebox in het gebouw.
Aankoop aan 6% BTW mogelijk.

Enig in haar soort, voor de snelle beslisser.
Algemeen
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bewoonbare oppervlakte 195m²
Oppervlakte 195m²
Type: Appartement
Locatie: Hoegaarden
Bouwjaar: 2022
Voorzieningen
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Garages: 1

Heeft u een vraag?

Stuur ons dan een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact