Gerenoveerde woning met bouwgrond Verkocht

Adres

Oplinterstraat 77

3350 Linter

We bevinden ons in de Oplintersestraat, tussen de velden in Wommersom, een deelgemeente van Linter. Ter hoogte van nummer 77 treffen we deze volledig gerenoveerde woning.

Naast het huis bevindt zich een bouwgrond geschikt voor half open bebouwing. De nieuwe eigenaar zal hier kunnen genieten van een zeer goed geïsoleerde woning met 220m² aan bewoonbare oppervlakte op een prachtig perceel van 19 are 37 centiare.

We komen de woning binnen via de mooie inkomhal, deze is zeer praktisch ingericht met aan de linkerzijde een ruime berging/vestiaire en aan de rechterzijde een aparte wc en een bureau-ruimte. Via de mooie glazen deur hebben we toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en staat in verbinding met de open keuken. Door de grote ramen heb je een mooi zicht naar de tuin. Verder is er op het gelijkvloers nog een zeer ruime wasplaats/berging.

Op de eerste verdieping zijn er 2 mooie slaapkamers, een aparte badkamer met ligbad, dubbele lavabo en wc. Ook vinden we hier een prachtige master bedroom. Deze is voorzien van een ruime dressing en een eigen badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en wc.

Op de tweede verdieping werd de zolder volledig afgewerkt, deze kan mits het plaatsen van een deur worden gebruikt als vierde slaapkamer.

Troeven:
• 4 slaapkamers
• 2 badkamers
• 220 m² bewoonbare oppervlakte
• Volledig gerenoveerd
• Energiezuinig, EPC = 116 kWh/m²
• Prachtig perceel van 19 are 37 centiare
• Bouwgrond geschikt voor HOB

Benieuwd om deze prachtige woonst samen met één van onze collega’s te ontdekken? Maak snel een afspraak via 0495 22 81 95 / info@jrconsulting.be .
Algemeen
Bestemming terreinWoongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebiedmogelijk overstromingsgevoelig gebied
Bewoonbare oppervlakte220m²
Grondoppervlakte1937m²
Type:Huis
Locatie:Linter
Voorzieningen
Slaapkamers:4
Badkamers:2
Parking:1
Tuin:
Energie
Energieklasse:
EPC:116 kWh/m²
Elektriciteitskeuring beschikbaar:ja, conform
Verwarmingstype:gas cv

Heeft u een vraag?

Stuur ons dan een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact