Gerenoveerde woning in het centrum / 4 slpk + Garage Verkocht

Adres

Hoegaardenstraat 12

3300 Tienen

We bevinden ons in de Hoegaardenstraat in het centrum van Tienen, ter hoogte van de nummer 12 treffen we deze zeer ruime, volledig gerenoveerde woning.

Het huis werd volledig gerenoveerd met aandacht voor de energiezuinigheid. De muren en de vloeren werd goed geïsoleerd, ook het buitenschrijnwerk is voorzien van hoogrendementsglas.

Op het gelijkvloers komen we binnen langs de inkomhal of langs de ruime garage waar plaats is voor 2 wagens. De garage is voorzien van een elektrische poort. Achteraan is er de technische ruimte / wasplaats.

Aangekomen op de eerste verdieping treffen we een zeer mooi open geheel. De keuken is volledig ingericht en geeft toegang tot het zonnige terras. Door het open geheel kan je genieten van veel natuurlijk licht in de woonkamer en de keuken.

Op de tweede verdieping zijn er 2 mooie slaapkamers en een stijlvolle badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en wc. Op de derde verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers.

Benieuwd om deze moderne stadswoning samen met één van onze collega’s te ontdekken? Maak snel een afspraak via 0495 22 81 95 / info@jrconsulting.be en misschien word jij wel de trotse eigenaar van deze prachtige woonst.
Algemeen
Bestemming terreinwoongebied
Overstromingsgebiedniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bewoonbare oppervlakte204m²
Grondoppervlakte84m²
Referentie:4929612
Type:Huis
Locatie:Tienen
Kadastraal inkomen:€ 468
Voorzieningen
Slaapkamers:4
Badkamers:1
Garages:1
Energie
Energieklasse:
EPC:160 kWh/m²
Elektriciteitskeuring beschikbaar:ja, conform
Verwarmingstype:gas cv
Woonomgeving
Openbaar Vervoer:150m
School:250m
Sport Centrum:250m
Winkels:50m

Heeft u een vraag?

Stuur ons dan een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact