image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Verkocht

Gelijkvloers appartement met ondergrondse autostandplaats

We bevinden ons op de hoek van de Eeuwfeeststraat en de Oorlogvrijwilligersstraat , midden in het centrum van Tienen.


Wanneer we het appartement betreden komen we terecht in de ruime inkomhal vanwaar we links toegang hebben tot de woonkamer. Dankzij de grote raampartijen kunnen we genieten van veel natuurlijke lichtinval. Aansluitend aan de woonkamer is er de open keuken en een zit- / leeshoek die eventueel als een derde slaapkamer zou kunnen worden ingericht.


Wanneer we terugkeren naar de inkomhal, dan vinden we aan onze rechterzijde de ingerichte badkamer met ligbad, lavabo en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.


Een beetje verder door komen we nog 2 mooie slaapkamers tegen. Verder beschikt het appartement nog over een aparte wc en voldoende opbergruimte.


De nieuwe eigenaar zal hier beschikken over 100m² aan netto bewoonbare oppervlakte, een conform verklaarde elektrische installatie, een gemeenschappelijke tuin, een private ondergrondse staanplaats voor de wagen en een private kelderruimte.


Benieuwd om dit gelijkvloers appartement met autostandplaats en 100m² aan bewoonbare oppervlakte in het centrum van Tienen samen met één van onze collega’s te ontdekken? Maak snel een afspraak via 0495 22 81 95 / info@jrconsulting.be

General
Referentie
4967306
Type
Appartement
Gelijkvloerse verdieping
Bewoonbare opervlakte
100m2
Locatie
Tienen
Kadastraal inkomen
€ 991
Bouwjaar
1980
Voorzieningen
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Parking
1
Energie
Energy class
epcC
Energy value
247kWh/m2
Verwarmingstype
Gas cv

Address

Residentie Hageland 10
3300 Tienen
Bedrooms2
Slaapkamers
Habitable surface area100m2
Bewoonbare opp.
EPC247kWh/m2
EPC
Menu