image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Verkocht

Exclusieve Franse villa op toplocatie

Ligging:
Deze buitengewone villa is gelegen in een rustige buurt, op wandelafstand van het centrum in Kortessem waar gezellige horeca zaken, school, bakker, Delhaize, …. zich bevinden.

Indeling:
We betreden de woning via de impressionante inkomhal, via de deur aan onze linkerzijde begeven we ons naar de woonkamer, deze is opgedeeld in het salon met gezellige openhaard en de eetplaats, de massieve parketvloer zorgt voor een aangename sfeer en door de vele raampartijen kan men hier genieten van natuurlijke lichtinval. Aansluitend bevindt zich de volledig ingerichte keuken met naastliggend een praktische berging / wasplaats. Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer is er toegang tot de grote veranda en kan je genieten van het opmerkelijke uitzicht over de tuin en achterliggende akkers.

In de tuin kan je genieten van de ruimte en rust. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 20 are en 27centiare. Er werden destijds twee bouwpercelen samengevoegd voor de realisatie van dit exclusief bouwwerk.

Terug naar binnen, begeven we ons via de inkomhal naar de rechterzijde van de woning, hier treffen we de nachthal met een aparte wc, een ruime slaapkamer, aanpalend aan deze slaapkamer is er een badkamer met inloopdouche. De badkamer is ook toegankelijk via de nachthal. Verder is er nog een mooie bureau met ingebouwde kasten. Aan het einde van de hal, komen we de dubbele garage binnen, deze is uitgerust met 2 elektrische poorten. We vinden er ook nog een tweede veranda, waar u na een zware werkdag tot rust kan komen en kan genieten van de jacuzzi met een subliem uitzicht.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en nog een zeer grote zolder met veel potentieel. Er is tevens ook een kelder met extra bergruimte.

Droom jij van een luxueuze klasse villa nabij het centrum van Kortessem? Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke rondleiding en misschien word jij binnenkort de trotse eigenaar van dit pareltje. (0495 22 81 95 / info@jrconsulting.be)
General
Referentie
5217461
Type
Huis
Villa
Bewoonbare opervlakte
332m2
Grondoppervlakte
2027m2
Locatie
Kortessem
Kadastraal inkomen
€ 1175
Bouwjaar
1974
Voorzieningen
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Garages
2
Parking
1
Tuin
Energie
Energy class
epcE
Energy value
491kWh/m2
Verwarmingstype
Stookolie cv

Address

Mersenhovenstraat 40
3720 Kortessem
Bedrooms4
Slaapkamers
Garages2
Garages
Habitable surface area332m2
Bewoonbare opp.
Ground surface area2027m2
Grondopp.
EPC491kWh/m2
EPC
Menu